Ciclisme

A Roda

El Movistar va tard

L'1 de juliol del 1989, en l'etapa pròleg del Tour de França, Pedro Delgado es va presentar a la línia de sortida 2 minuts i 40 segons tard. Aquell fet anormal va tenir dues conseqüències de diferent temporalitat. La primera, instantània, va ser el que Perico va perdre i que li va costar la general. La segona, encara perdura i és l'etiqueta de despistats que penja a l'estructura del Reynolds –aleshores– i ara Movistar.

Ahir, 27 de març del 2014, el públic que hi havia a la sortida de l'etapa a Alp ja desfilava després de veure sortir tots els corredors. Tres minuts després, un ciclista del Movistar va creuar esverat la línia de sortida. Nerviós, espantat, perdut. “Per on és?! Per on és?!” La poca gent que quedava, sense creure's el que veia, no sabia com respondre. Acostuma a passar, això dels ciclistes que van tard. Però no tant. L'explicació era a la zona dels equips. El cotxe del Movistar encara estava allà aturat, era l'únic. Eusebio Unzué –que ha fet aparicions esporàdiques durant aquesta Volta– carregava bicicletes i material al cotxe ajudant els auxiliars. L'home tranquil, aquest cop, estava nerviós. Les conseqüències no van ser greus, però Unzué sabia que entrava tard a classe i que tothom el veuria. La fama creix, i això que ha plogut molt des de 1989...

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)