Ciclisme

“Espero que els segons em siguin suficients”

Joaquim Rodríguez Ciclista català del Katuixa

Els ciclistes van coronar Vallter 2000 congelats després de cinc hores exposats a les pitjors inclemències meteorològiques. Joaquim Rodríguez (Katuixa) va pujar al podi a recollir el mallot de líder tremolant i va marxar a l'autocar directament sense atendre els mitjans. El seu equip va emetre un comunicat en el que explicava l'etapa: “He atacat una mica aviat per por que Tejay em retallés temps. Però al final he pogut minimitzar la pèrdua i ser quart. Estic content de ser el líder de la general encara després d'una jornada tan dura.”

El vallesà també va fer menció a les possibilitats de guanyar la prova. “Encara tenim tres etapes per disputar, però espero que aquests segons que tinc em siguin suficients.”

La duresa de la jornada d'ahir la il·lustra la piulada d'Alberto Contador: “Dia dur de ciclisme, fred i neu. A la foto [fent referència a una instantània d'ahir] sembla que tingui deu anys més que ahir.” El madrileny, tot just acabar, va reiterar que havia estat “un dia d'autèntic ciclisme”. Respecte a la situació de la general i les possibilitats de guanyar, va reconèixer que no serà fàcil assaltar la primera posició, però que encara no hi ha res decidit. “D'aquí a Barcelona la cosa està complicada, però no impossible.”

Finalment, el vencedor, Van Garderen, es va mostrar satisfet per haver obtingut el primer triomf al World Tour “contra noms com Contador, Froome i Purito és un gran honor”. El del BMC no renuncia a la general: “Serà difícil, perquè no hi ha gaires oportunitats: no hi ha cap contrarellotge i tampoc més muntanya.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)