Ciclisme

Valverde avisa Contador

Ciclisme. El murcià del Movistar es va emportar el GP Indurain i confirma el bon estat de forma de cara a la Volta al País Basc, que comença demà. El català Simon va destacar escapant-se

L'espanyol Alejandro Valverde (Movistar) va confirmar ahir que està a punt de plantar cara al seu compatriota Alberto Contador (Tinkoff-Saxo) a la Volta al País Basc, que comença demà. El murcià es va adjudicar la victòria en el GP Miguel Indurain, que es va disputar a Lizarra (187 km) amb cinc ports puntuables, mostrant explosivitat. El murcià, que va comptar amb la bona feina i el control dels companys del Movistar, va llançar un atac en el penúltim ascens a la basílica del Puy, a 20 km, que li va permetre deixar enrere el gran grup, caçar els tres escapats i plantar-se en solitari a la línia de meta. La victòria li permet convertir-se en el ciclista amb més victòries de la temporada (7).

L'holandès Tom Jelte Slagter (Garmin) i el rus Sergey Chernetski (Katuixa) van ser segon i tercer, respectivament, entrant creuant la meta a poc més d'un minut.

El català Jordi Simon (Ecuador) va tenir un protagonisme destacat en la prova navarresa. Va aconseguir formar part del grup d'escapats de la jornada i va demostrar la seva capacitat de velocista en firmar dos segons llocs en un esprint especial i una meta volant. El de Navàs va ser dels últims escapats en mantenir-se per davant del pilot, però quan les hostilitats van començar tan sols li va quedar claudicar. Va ser 33è.

GP Miguel Indurain
1r. A. Valverde (Movistar)
4h 52:01
2n. T. Jelte Slagter (Garmin)
a 1:02
3r. S. Chernetski (Katuixa)
m.t.
4t. A. Cardoso (Garmin)
a 1:06
5è. Y. Trofimov (Katuixa)
m.t.
6è. R. Hesjedal (Garmin)
a 1:40
7è. A.Kolobnev (Katuixa)
a 2:08
8è.B. King (Garmin)
2:28
33è J. Simon (Ecuador)
12:20
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)