Tennis

Nadal-Berdych, avui a quarts

Tennis. El colombià Santiago Giraldo, finalista a Barcelona, va esbandir Andy Murray i se cita amb l'inspirat castellonenc Roberto Bautista en el Masters 1000 de Madrid. El japonès Nishikori (10) va superar el canadenc Milos Raonic (8)

Rafa Nadal (1) va derrotar ahir el finlandès Jarkko Nieminen per 6-1 i 6-4 i avui jugarà en els quarts de final del Masters 1000 de Madrid contra el txec Tomas Berdych, que va trencar la resistència de l'emergent búlgar Grigor Dimitrov (12) per 3-6, 6-3 i 6-2. Nadal va tenir una baixada d'intensitat quan va cedir bola de break amb 4-4, però va resoldre-ho després d'una primera hora molt bona. La sorpresa la va signar el colombià Santiago Giraldo, finalista a Barcelona, que va posar en evidència l'escocès Andy Murray (6-3 i 6-2) i jugarà contra el castellonenc Roberto Bautista, botxí del polonès Lukas Kubot per 6-4 i 6-2. És el primer triomf de Giraldo sobre un top ten. El japonès Kei Nishikori (10) va deixar clar que el seu triomf al Godó no va ser un miratge i va derrotar el canadenc Milos Raonic (8) per 7-6 (5) i 7-6 (5) en un duel aferrissat. El seu rival serà Feliciano López. L'espanyol va passar sense jugar per retirada del jove austríac Dominic Thiem. El letó Ernest Gulbis va derrotar el croat Marin Cilic per 6-3 i 6-4 i jugarà contra el vencedor del Ferrer (5)-Isner (9). En noies, la canària Carla Suárez (14) no va aturar la progressió de Serena Williams (1) i va cedir per 6-2 i 6-3. La nord-americana jugarà contra la txeca Petra Kvitova (5). La xinesa Na Li (2) va derrotar la nord-americana Sloane Stephens (16) per 2-6 6-3 6-2 i s'enfrontarà a Maria Xaràpova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)