Futbol sala

El Marfil renova la seva columna vertebral

Futbol sala. El nou contracte de Rafa López i el fitxatge de Dídac, tots dos fins al juny del 2016, deixen l'equip pràcticament tancat de cara al futur

La setmana que Marfil Santa Coloma ha tingut per descansar entre el segon partit dels quarts de final, dissabte passat, i el debut a les semifinals davant Interviu, demà dissabte (13 h, Esport 3), ha servit a la localitat per preparar l'equip de cara a la temporada vinent. Després de tornar a unes semifinals quinze anys després, l'objectiu de mantenir el bloc va agafant forma: Rafa López i Dídac continuaran sent jugadors del Marfil fins al 2016. Sepe ja va renovar fa deu dies fins al 2017.

Rafa López ha ampliat el seu contracte dues temporades més amb el Marfil, on va arribar el juny del 2011 provinent d'Azkar Lugo. El jugador cordovès, aquest any autor de 15 gols a la primera divisió, va assegurar estar “molt feliç per la renovació”. “Estar a Santa Coloma era la meva única opció.” L'ala, de 24 anys, serà clau en el futur del Marfil per mantenir el nivell mostrat aquesta temporada. Per la seva banda, Dídac Plana, que fa uns dies va veure com el Barça tallava el seu contracte, ha signat també fins al 2016. El porter ja ha format part de la plantilla del Marfil aquesta temporada en una cessió del club blaugrana, i a partir del 30 de juny serà oficialment jugador de l'equip de Xavi Passarrius. Aquest any, Dídac ha jugat 28 partits de titular a la lliga, on ha encaixat 99 gols. El porter, durant l'acte de signatura de contracte, va dir: “Agraeixo molt l'esforç que el club ha fet per aconseguir la meva contractació.”

Sobre el partit de demà davant l'Inter Movistar, el Marfil Santa Coloma ha decidit dedicar el cartell de presentació al desaparegut Eulogio García. La vídua de l'històric terapeuta i ajudant de l'equip durant moltíssims anys serà a la llotja del Municipal Jacint Verdaguer buscant una victòria per somiar en la final.

L'ala andalús i el porter català formaran part de l'equip colomenc dos cursos més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)