Tennis

Montañés allarga l'idil·li amb Niça

Tennis. El rapitenc, que defensa el títol del 2013, va remuntar un set contra l'argentí Leonardo Mayer i es jugarà avui una plaça en la final contra el perillós letó Ernests Gulbis (2)

El rapitenc Albert Montañés (61è de l'ATP) segueix ferm en la defensa del títol que va conquerir l'any passat, i ahir es va plantar en les semifinals de l'obert de Niça. El tennista català va remuntar un inici advers contra l'argentí procedent de la qualificació Leonardo Mayer (77è) i es va acabar imposant per 6-7 (6), 6-4 i 6-4 en dues hores i 9 minuts. El rival de Montañés serà el letó Ernests Gulbis (2), que va tenir una feinada contra el rus Dimitri Tursunov i el va superar per 6-3, 3-6 i 7-6 (5). Montañés té un balanç contrari de 4-1 davant Gulbis. El darrer duel se'l va endur el letó al Barcelona Open Banc Sabadell. Per la part de dalt del quadre, s'enfrontaran Gilles Simon (4) i Federico Delbonis (7).

La gran virtut del rapitenc ahir contra un rival davant del qual havia perdut els dos enfrontaments anteriors, va ser deixar-se arrabassar tan sols una vegada (1/3) el servei –en el segon set– i trencar el de l'argentí en 4 de les 8 pilotes de què va disposar: 2/6 en la segon set i un cent per cent (2/2) en el tercer. El partit va ser molt igualat i es va resoldre per petits matisos: el català va sumar 99 punts i l'argentí, 97.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)