Més esport

La falta de vent fa la guitza al mundial

Surf d'estel. Després de dos dies, i amb un sol eslàlom completat, la prova es decidirà entre avui i demà a Sant Pere Pescador

El GP Catalunya Costa Brava de surf d'estel obre l'edició del 2014 del PWA World Tour, perquè en la primera cita del calendari, programada a Corea del Sud, no es va poder competir per falta de vent. Una situació que s'ha mantingut en la prova catalana, perquè els 64 participants no van poder sortir al camp de regates pel mateix motiu i, només dimecres, es va poder disputar l'únic eslàlom del campionat del món. El subcampió mundial el 2013, Alberto Menegatti en va ser el vencedor. Sí que les previsions per avui i demà indiquen l'entrada del vent de tramuntana.

Surf Alegre i VW

3.000 persones i 500 taules de surf és la previsió dels organitzadors de la Surf Alegre per a aquest cap de setmana a Sant Pere Pescador, en la concentració més gran de surfers en l'àmbit català i mediterrani i que es fa des de fa 25 anys de manera ininterrompuda al càmping La Ballena Alegre. Les marques del sector exposen les seves darreres novetats i ofereixen la possibilitat als usuaris de provar el material al mateix escenari on competeixen els millors especialistes del món. El càmping acollirà demà, també, l'onzena edició de furgonetes de la marca Volkswagen, un dels productes icònics del surf i que l'any passat va comptar amb 700 vehicles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)