Handbol

Pujol, cap a Portugal

Handbol. El lateral del Granollers deixa l'equip vallesà i s'incorpora al Benfica, club que aspira a regnar en la lliga del seu país

El lateral de Sant Quirze del Vallès Albert Pujol continuarà la seva trajectòria professional com a jugador d'handbol a les files de tot un històric de l'esport portuguès, el Benfica. El Fraikin Granollers ha decidit no renovar el jove jugador del planter (23 anys) i aquest no ha tingut més remei que buscar alguna oferta fora de l'Asobal, on els equips continuen reduint els pressupostos a marxes forçades. Pujol (1m96), un suplent habitual en l'esquema de Toni Garcia, va jugar 26 partits en la darrera lliga Asobal i va anotar 13 gols.

El jugador català ja ha parlat al canal Benfica TV de les seves aspiracions: “Aquest és un club històric, el que té més socis al món; espero fer un gran treball i ajudar l'equip a guanyar els principals títols en joc. Sé que hi ha tres equips molt bons i que l'handbol està creixent cada any a Portugal.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)