Ciclisme

Purito s'hi veu amb cor

Ciclisme. Joaquim Rodríguez admet que desconeix quin serà el seu estat de forma, però diu que té “ganes de bici i d'estar a davant” en la Vuelta, que comença demà a Jerez

Joaquim Rodríguez va explicar ahir que es veu amb ganes d'aspirar a la victòria en la classificació general de la Vuelta, que comença demà a Jerez de la Frontera, tot i que admet que desconeix quin és el seu estat de forma respecte als rivals.

El corredor català del Katuixa, malgrat tot, va recordar que s'ha hagut de recuperar de la caiguda del Tour. “Córrer el Tour ja no és la millor preparació per a la Vuelta. Abans de la caiguda estava en molt bona forma, i ara és una incògnita. Però tinc moltes ganes de bici i d'estar a davant. De mentalitat, estic molt bé.”

Amb tot, Joaquim Rodríguez afirma que haver lluitat per la general de la muntanya en el Tour li ha anat bé, “i a la clàssica de Sant Sebastià ja es va veure que estava amb els millors, amb sensacions de poder guanyar”. Del recorregut de la Vuelta pronostica que serà “duríssim en les etapes del nord, però quina serà la decisiva dependrà de la regularitat dels corredors”. Entre els favorits, assenyala Nairo Quintana. “És a qui s'ha vist millor. Però Froome no ha dit que estigui malament, Valverde sempre va bé en la Vuelta i Contador segurament també estarà a un bon nivell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)