Més esport

El Barça imposa el domini

Handbol. El conjunt de Xavi Pascual va aconseguir la seva vint-i-sisena supercopa de Catalunya després de derrotar en la final el Fraikin Granollers per una diferència de quinze gols

GRANOLLERS22


BARÇA37


El FC Barcelona va aconseguir ahir el seu 26è títol de la supercopa de Catalunya –anteriorment denominada lliga dels Pirineus o lliga catalana– gràcies a la victòria en la final contra el Fraikin Granollers (37-22). El duel entre els dos equips catalans es repetirà diumenge que ve a Tarragona, on disputaran la copa d'Espanya; el Barça la jugarà en qualitat de campió de l'Asobal, i el Fraikin, en qualitat de subcampió de la copa, ja que el vencedor d'aquest trofeu també va ser l'equip blaugrana.

Igualtat inicial

Molt hauran de canviar les coses si els vallesans volen que el resultat a Tarragona els sigui favorable. A Sant Feliu de Llobregat es va posar de manifest que als dos equips els separa, aquesta pretemporada, un món. També és cert que el Fraikin amb prou feines ha tingut temps d'encaixar totes les peces, atès que afronta una temporada amb entrenador i molts jugadors nous. Si més no, els vallesans van ser capaços de resistir l'ofensiva blaugrana en el primer temps (15-12).

La igualtat inicial (4-3, 7') va diluir-se amb el pas dels minuts (12-5, 21'), sobretot per les intervencions de Sigurdsson i Rutenka (4 gols). Però Grundsten i Toledo es van carregar l'equip a l'esquena i Pejanovic va ajudar l'equip des de la porteria (nou aturades en el primer temps). Amb un parcial de 3-7, l'equip de Carlos Viver va tornar al partit abans del descans (15-12).

El Barça, a l'ofensiva

El Barça va sortir en tromba en la represa, amb uns efectius Lazarov, Ariño i Karabatic, i es va beneficiar de dues exclusions del Granollers, que va veure com el seu rival assolia l'avantatge màxim fins al moment (25-15, 40'). Els vallesans no trobaven línies de passada, ben al contrari que el Barça, que s'atipava de marcar amb relativa facilitat. Un nou parcial (8-3 entre els minuts 40 i 50) va servir al Barça per sentenciar la final, i encara va ser capaç d'augmentar la diferència fins als quinze gols amb què va acabar l'enfrontament.

Guilherme Toledo (6 gols), un dels fitxatges nous del Granollers, va ser escollit millor jugador del partit i Gonzalo Pérez, millor porter.

FC BARCELONA (37): Pérez, Tomás (2), Gurbindo (1), Sorhaindo (4), Sarmiento (2) Karabatic (2), Ariño (5) —equip inicial—; Jallouz (2), Noddesbo (1), Entrerrios (2), Lazarov (6, 1 de penal), Morros (1), Sigurdsson (4), Saubich (1) i Rutenka (4, 1 de penal). FRAIKIN GRANOLLERS (22): Pejanovic, Sastre, Solé (2), Salva Puig (1), Grundsten (3), Ruiz (4, 2 de penal), Del Arco (1), Adrià Pérez (2) —equip inicial—; Blanxart (1), Marc Garcia, Arnau Garcia, Jordi Puig, Valadao, Figueras (2) i Toledo (6). PARCIALS: 2-1, 6-3, 8-5, 11-5, 13-8, 15-12; 21-14, 25-16, 27-18, 29-18, 34-20 i 37-22. ÀRBITRES: Marín i Garcia. Van excloure Tomás (45'), del Barça, i Grundsten (32') i Marc Garcia (33'), del Granollers.

El KH-7 BM Granollers guanya la final femenina

El KH-7 BM Granollers va imposar-se al matí en la final femenina de la supercopa de Catalunya a l'Esportiu Tibu-Ron Castelldefels per un contundent 30-20. Malgrat la diferència final, la primera part va ser força igualada i va acabar amb un 16-14 favorable a les vallesanes, que no van perdre el domini del partit en cap moment. Després del descans, les jugadores de José Luis Villanueva van donar gas i el Castelldefels no va poder fer res per aturar l'escomesa de les rivals. Finalment, van haver de cedir el
títol que havien aconseguit l'any passat. La portera Andrea de la Torre i la jugadora Sandra Pérez, totes dues
del KH-7 BM Granollers, van ser escollides les millors del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)