Més esport

Les superdivisions s'inicien però no tots comencen a jugar

Tennis de taula. La primera jornada coincideix amb la copa ETTU i s'ajornen partits

La superdivisió masculina i la femenina de tennis de taula comencen aquest cap de setmana, però com que coincideix amb la segona fase de la copa ETTU s'ajornen alguns partits. En la lliga masculina el DKV Borges Vall jugarà el partit contra el Rivas el diumenge 12, ja que es desplaça a Itàlia per jugar l'ETTU. Tampoc no començaran a jugar en noies el Vic i el Suris Calella, que s'estrenaran el divendres 10.

En la màxima categoria masculina hi ha la novetat que es podrà fer un doble desplaçament, tal com es fa en la categoria femenina. En aquesta campanya només hi haurà dos equips catalans, el DKV Borges Vall i el CN Mataró Quadis. Els maresmencs seran els primers a jugar dos partits en un sol desplaçament, avui a San Sebastián de los Reyes i demà contra El Álamo de Madrid. El Cajasur Priego defensarà el seu títol, el tercer seguit, mentre que El Álamo i l'Oroso gallec són els dos equips que debuten a l'elit.

En noies es mantenen els cinc equips en la màxima categoria i la primera jornada ja té dos derbis. El Falcons Sabadell rep el Mataró Quadis, mentre que el Vic-Suris Calella es juga divendres que ve. El Balaguer Villart Logístic visita el Linares. La UCAM Cartagena torna a ser el gran favorit i buscarà el dissetè títol, vuitè consecutiu. El Ciudad de Granada i l'Avilés són les novetats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)