Ciclisme

Purito dóna per acabat el 2014

Ciclisme. El ciclista català del Katiuixa confirma que ja no correrà més aquesta temporada, una de les pitjors des que va fitxar pel Katiuixa per culpa de les caigudes a l'Amstel Gold Race i al Giro d'Itàlia

Joaquim Rodríguez (Katiuixa) ha donat per acabada oficialment la temporada, una de les pitjors des que va fitxar pel Katiuixa (2010) sobretot per culpa de les caigudes. Les seves úniques victòries van arribar al març a la Volta a Catalunya, on es va imposar en una etapa i en la general final.

A partir de llavors les caigudes van dificultar la seva progressió. Primer va anar per terra a l'Amstel Gold Race i va arribar al Giro amb les costelles encara adolorides. A Itàlia també va caure en una de les primeres etapes i això el va obligar a iniciar un altre procés de recuperació. Per compensar la seva absència al Giro es va apuntar a última hora al Tour, amb l'objectiu de tornar a agafar la forma de cara a la Volta. Amb tot, es va quedar a uns 500 m de guanyar i va ser líder de la muntanya fins a les últimes jornades. El tercer lloc a la clàssica de Sant Sebastià va ser un estímul de cara a la Vuelta, però allà els rivals es van multiplicar. Alberto Contador, Alejandro Valverde i Chris Froome s'hi van presentar amb molta il·lusió i força, i van ser més forts en la muntanya. Al mundial es va sacrificar per Valverde i en la volta a la Llombardia també li va faltar el canvi de ritme de l'any anterior.

Amb tot, el 2015, amb 35 anys, Purito començarà la seva sisena temporada al Katiuixa amb les il·lusions renovades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)