Més esport

Xavi López aixeca passions

Reus 2014. El patinador del Reus Deportiu, cinquè en el disc curt, va ser aclamat per prop de 3.000 espectadors ahir a l'Olímpic

El patinador del Reus Xavi López va brillar davant de 3.000 espectadors i va acabar cinquè el disc curt, posició que li permetrà lluitar demà per les medalles. López va saber gestionar la motivació afegida que suposa patinar a casa i es va mostrar molt encertat en els salts, les piruetes i els girs. Només va tenir una petita imprecisió en la caiguda del doble axel. “Estic molt content i ja he complert l'objectiu, que era tenir la satisfacció de fer-ho bé. Lluitar per les medalles serà complicat, però mai se sap. La gent m'ha ajudat molt”, va declarar emocionat.

Repullo es refà

La millor catalana va ser la patinadora del CP Parets Isabel Repullo, que es va refer de la seva mala actuació en les figures obligatòries (24a) i va acabar setena. La campiona d'Espanya Júlia Ventura, per la seva banda, no va estar fina –“nerviosa”– i ho va exterioritzar tot just finalitzar plorant i abraçant-se desconsolada amb el seu tècnic, Manel Villaroya (21a). La líder és la italiana Debora Sbei, triple campiona del món, seguida de l'eslovena Lucija Minaric, segona amb un gran i emotiu exercici després de dos anys allunyada per una malaltia.

Tres clubs catalans en xous petits

Tres clubs catalans lluitaran avui en la modalitat de grups de xou petits. El CP Blanes va obtenir el bronze a Taipei 2013 rere un club italià i un d'argentí, i lluitarà per fer podi. Amb el seu actual espectacle, As time goes by, els blanencs van guanyar la plata en l'europeu 2014. El CP l'Aldea debuta en el mundial amb l'espectacle Jo després d'un ascens meteòric que va sorprendre fins i tot els responsables del club. Els ebrencs van ser quarts en l'europeu i van vorejar el bronze, mentre que el Sant Celoni –amb l'espectacle Pel meu 40 aniversari–va finalitzar en la cinquena posició. Hi participaran 19 grups.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)