Tennis

La lluita per la copa Masters, a València

Tennis. Granollers debuta avui contra Carreño i Robredo, demà contra Isner

El València Open 500 que arrenca avui escenificarà la lluita aferrissada entre l'escocès Andy Murray, el txec Tomas Berdych i l'amfitrió David Ferrer per guanyar-se plaça per jugar la copa Masters a Londres. De moment, ja tenen el passaport Novak Djokovic, Roger Federer, Rafa Nadal, Stanislas Wawrinka i Marin Cilic.

D'una altra banda, les renúncies del japonès Kei Nishikori i del croat Marin Cilic han permès al català Marcel Granollers accedir al quadre del torneig, que pot presumir de tenir tots els excampions des que té categoria 500, amb el mateix Granollers, l'escocès Andy Murray i el rus Mikhail Iujni, l'actual campió. Granollers debuta avui contra l'asturià Pablo Carreño. També jugarà l'olotí Tommy Robredo, que entrarà demà en escena contra el nord-americà Jhon Isner (5). El maresmenc Albert Ramos va guanyar, ahir, al nord-americà James Ward en la prèvia i també es va guanyar un lloc en la fase final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)