Més esport

Els Aligots, en marxa

Curses d'orientació. El club gironí, ja amb la temporada començada, organitza diumenge la cursa de Fires al castell de Montjuïc i, el 8 de novembre, el segon Rogaine del cap de Creus

El Club Aligots de Girona organitza diumenge la cursa d'orientació Fires de Girona, que es farà al castell de Montjuïc amb categories i circuits per a tots els nivells. El 8 de novembre es tornarà a fer la Rogaine del cap de Creus, que en la seva segona edició es farà en modalitats de tres i sis hores i en equips d'entre dos i cinc membres.

Primers títols

En les primeres competicions de la temporada, Marta Sànchez, Rose Kowalski i Tiina Uotila (Aligots) van guanyar a Rasos de Peguera el campionat de Catalunya de relleus en la categoria absoluta. També en la categoria femenina, en cadet i veteranes, les guanyadores van ser del club gironí. A Gurb es va fer la vuitena prova del calendari de la copa Catalana, que servia per proclamar els campions de Catalunya de llarga distància. Paula Padilla (D12), Joana Martí (D16), Eloi Martí (H21A) i Joan Sànchez (H50) van guanyar en les seves categories, i Marta Sànchez i Rose Kowalski van ser segona i tercera en elit. Narcís Pou va ser novè.