Tennis

Ferrer i Murray, implacables

Tennis. El xabià no va deixar ni respirar Verdasco i es va plantar als quarts del València Open 500, mentre que Murray també va ser molt superior a Fognini. Robredo juga avui contra Pablo Andújar

El xabià David Ferrer (1) va avançar fins al quarts del València Open 500 amb un triomf clar sobre el madrileny Fernando Verdasco per 6-3 i 6-3 en 67 minuts. Ferrer, que mai no va cedir el seu servei i que va trencar tres cops el del rival, jugarà avui contra el brasiler Thomaz Bellucci, que va passar sense jugar per la lesió del castellonenc Roberto Bautista (6). L'escocès Andy Murray (3), per la seva banda, va esbandir per 6-2 i 6-4 l'italià Fabio Fognini i s'enfrontarà al sud-africà Kevin Anderson (7), que va passar per incompareixença de l'eslovac Martin Klizan. Murray va guanyar el 92 per cent dels punts amb el seu primer servei. L'olotí Tommy Robredo jugarà contra Pablo Andújar, que ahir va superar el serbi Dusan Lajovic (6-3 i 6-2). L'altre partit de quarts és el Chardy-Carreño.

A Basilea, Roger Federer (1) les va passar magres amb l'uzbek Denis Istomin –3-6,6-3 i 6-4–i avui jugarà els quarts contra el vencedor del Pospisil-Dimitrov. Rafa Nadal (2) se les haurà amb el jove valor croat de 17 anys Borna Coric, que ahir va eliminar el kazakh Andrey Golubev i que abans havia guanyat el letó Ernests Gulbis (6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)