Més esport

Ferreira és onzena a l'Open Internacional de Dansa d'Hettange

Patinatge artístic. L'empordanesa només fa un any que practica la modalitat de solo

Sara Ferreira va ser onzena en l'Open Internacional de Dansa d'Hettange, disputat a la localitat francesa amb 165 patinadors de vuit països que competien en parelles i solo. La federació espanyola hi tenia set participants, entre les quals la patinadora de Vilabertran, de 13 anys i només un d'experiència en Solo Dance.

Ferreira, subcampiona de Catalunya i cinquena estatal, va pujar una posició respecte a la que tenia després de les figures obligatòries. “Pujar un graó en la classificació ja suposa tot un èxit, perquè el nivell és altíssim”, assegurava el tècnic de Ferreira, Albert Ruiz, en la notícia publicada al lloc web de la federació espanyola. Ferreira s'entrena habitualment amb Ruiz a Barcelona i a Vilafranca del Penedès i, quan ho fa pel seu compte, a Vilabertran. Paula Falo i Abril Cruces, que s'entrenen també amb Ruiz, van ser les altres catalanes a Hettange.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)