Tennis

Murray jugarà la copa Masters

París-Bercy. L'escocès es va desfer ahir en vuitens del búlgar Dimitrov i té plaça assegurada. Ferrer, Nishikori, Berdych i Raonic es juguen els tres llocs que encara falten per assignar

L'escocès Andy Murray (8) ja té la feina feta perquè ahir va derrotar en els vuitens de final del Masters 1000 de París-Bercy el búlgar Grigor Dimitrov (9) i va segellar l'accés a la copa Masters –6-3 i-3– de Londres. Murray tindrà una prova de foc avui en quarts contra el vencedor del duel entre Novak Djokovic (1) i el francès Gaël Monfils, que s'escenificava ahir en el darrer torn.

Roger Federer (2), per la seva banda, va derrotar per un doble 6-4 el jove francès de 20 anys Lucas Pouille, el rival més dèbil, amb un break en cada set. El suís se les haurà amb el canadenc Milos Raonic (7), que va tenir complicacions contra el castellonenc Roberto Bautista (11):7-5 i 7-6 (8).

Ferrer, en la lluita

El xabià David Ferrer (4) va reiterar que arriba a final del curs en forma i va esbandir en 54 minuts Fernando Verdasco per 6-1 i 6-2. Ferrer, doncs, continua viu en la lluita per entrar a la copa Masters –per garantir-se la plaça hauria de ser finalista si la resta de rivals directes no fallen–. Avui l'alacantí jugarà contra el japonès Kei Nishikori (6), que va guanyar contra el francès Jo-Wilfried Tsonga (10) per 6-1, 4-6 i 6-4 i lluita també per classificar-se per a la copa Masters.

Ferrer necessita ser finalista i l'asiàtic en faria prou accedint a semifinals. El txec Tomas Berdych (5) continua viu després d'eliminar el toledà Feliciano López (12) per 7-5 i 6-3, i si venç avui el sud-africà Kevin Anderson (14) en les semifinals serà a l'O2 de Londres.

L'espigat Anderson es va desfer ahir contra pronòstic del suís Stanislas Wawrinka (3) per 6-7 (2), 7-5 i 7-6 (3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)