Atletisme

Roig torna a aspirar a la txapela

Atletisme. El fondista de Sant Pol, segon en les dues últimes temporades, és un dels més de 3.500 corredors catalans que demà competiran en la 50a edició de la Behobia-Sant Sebastià

La popular Behobia-Sant Sebastià celebrarà demà les noces d'argent amb un nou rècord de participants, amb 30.701 inscrits, dels quals més de 3.500 provenen de Catalunya. Ja fa temps que la prova basca figura en l'agenda de molts corredors del país i que és puntuable per a la lliga de Championship. Més enllà dels atletes populars, destaca la presència del maresmenc Marc Roig (Laietània), que ha pujat tres cops al podi –segon el 2012 i el 2013, i tercer el 2009–, i que sospira per aconseguir la txapela que s'atorga al vencedor. També aspira a lluitar per la posició d'honor l'igualadí Roger Roca, tot i la presència de fondistes consagrats com ara Rafael Iglesias, Pablo Villalobos, Pedro Martínez i Juan C. Hernández.

Amb motiu del 50è aniversari, Fortuna, l'entitat organitzadora, ha fet alguns canvis en el recorregut i ha recuperat el traçat de la Behobia –un barri d'Irun–, de les 14 edicions que es van disputar de manera discontínua entre el 1919 i el 1963. La prova travessarà Errenteria i Pasaia, tindrà 20 quilòmetres exactes –135 metres més que l'any passat– i un total de 192 metres de desnivell –uns 30 m més que l'antic circuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)