Ciclisme

La copa gironina d'Umbert

Ciclisme. Triomf incontestable de l'empordanès del Bicis Esteve establert a Girona, amb tres victòries en sis curses, un tercer lloc i un segon, ahir, després de cedir el triomf a Sergi Oller

Umbert Almenara (Bicis Esteve) és el guanyador absolut de la Copa Gironina de BTT, després que ahir Serinyà n'acollís la
sisena i última prova del calendari, en una data especial com el 9 de novembre i a la qual la mateixa organització va voler donar suport.

La competició va tenir 300 participants de mitjana en cadascuna de les curses, en les quals hi va haver sempre lloc per a la competició, el lleure i, fins i tot, la promoció de l'esport i del ciclisme de muntanya per a les categories més petites.

Almenara i Sergi Oller (Fanatik Bikes Celrà) van arribar junts a la meta, amb més de tres minuts de marge sobre el tercer, Jordi Quintanas (Cromoly) –millor sub-23 del campionat–, i en aquest context, l'empordanès del Bicis Esteve establert a Girona no va disputar l'esprint i va cedir el triomf a Oller.

Els campions

l'esportiu

Umbert Almenara i Anna Maria Pujolar (elit), Jordi Quintanas i Júlia Blanch (sub-23), Eduard Gispert i Sílvia Roura (júnior), Jalil Nazar i Júlia Pujol (cadet), Christian Collados (màster 30), José León García (40), Jaume Estañol (50), Robert Baserba (60), Daniel Gonzàlez (esplai), Dídac Carvacho, Àlex Luis, Mireia Gonzàlez i Anna Soler (infantil), Eudald Fabrellas, Luca Lecomte, Júlia Melvina Passarrius i Natàlia Saavedra (aleví), Pau Arteman, Pol Anguila, Laia Bosch i Lucía Garcí (principiant) i Roger Pareta, Mar Bierge (benjamí), i Marc Albadalejo i Naia Torrent (prebenjamí) són els guanyadors de la Copa Gironina de BTT.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)