Handbol

Karabatic, millor jugador del 2014

Handbol. A més del central francès, també figuren en l'equip ideal els blaugrana Lazarov i Sigurdsson, segons el prestigiós web www.planet-handball.com. Tomàs i Viran són el segon millor extrem dret i el segon defensor, respectivament

Nikola Karabatic ha estat escollit millor jugador del 2014 pel prestigiós lloc web www.planet-handball.com a partir d'una enquesta elaborada per més d'una vintena de periodistes especialistes en handbol internacional. Amb 88 vots, el central francès ha superat clarament els danesos Mikkel Hansen (59) i Niklas Landin (58). Completen el pòquer de millors jugadors el també blaugrana Kiril Lazarov (57) i el pivot basc Julen Aginagalde (49).

Per posicions, Karabatic (88), lògicament, és considerat també el millor central en una llista en què el vallesà del Kiel Joan Cañellas (16) ha ocupat la quarta posició. Dos jugadors més del FC Barcelona figuren en l'equip ideal: Kiril Lazarov (57), com a millor lateral dret, i la nova incorporació d'aquest curs, l'extrem esquerre islandès Gudjon Valur Sigurdsson (46). Completen el conjunt ideal: Mikkel Hansen (59), com a lateral esquerre; Luc Abalo (47), com a extrem dret; Julen Aginagalde (49), com a pivot; Niklas Landin (58), com a porter, i Tobbias Karlsson (38), com a millor defensor.

Entre els nominats, hi havia altres jugadors del Barça: Víctor Tomàs (34), segon millor extrem dret; Viran Morros (28), segon millor defensor; Siarhei Rutenka (18), quart millor lateral esquerre, i Cedric Sorhaindo (14), quart millor pivot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)