Atletisme

Ezzaydouni s'estrena amb triomf

Atletisme. El jove fondista canetenc del FC Barcelona va vèncer en el seu debut en la mitja marató de Mataró. Hasna Bahom obté la cinquena victòria en la prova de la capital maresmenca

El jove fondista canetenc Ibrahim Ezzaydouni (FC Barcelona) va tenir a Mataró una estrena triomfal en la distància de la mitja marató, que va arribar a la xifra rècord de 3.000 participants. L'atleta blaugrana, de 23 anys, tenia previst competir en el cros de Granollers, però a última hora va canviar de plans i va optar per debutar en els 21,097 km. La decisió no podia ser més encertada. El corredor maresmenc va atacar a partir del desè quilòmetre i va superar els dos atletes que havien marcat el ritme en el tram inicial, Abdeslam El Ouahabi i Mostafa Benslimane. Aquest últim atleta i David Martínez (CA Manresa), vencedor el 2013, van ser els únics que van respondre al blaugrana, però en el tram final van acabar defallint. Ezzaydouni va arribar a meta en 1h07:08, seguit per Benslimane, Martínez i el seu company d'entrenaments, Marc Roig (CA Laietània).

En categoria femenina es va viure un nou episodi del domini de la marroquina Hasna Bahom, que va obtenir el seu cinquè triomf a Mataró, el quart de consecutiu. L'atleta de La Sansi va acreditar 1h19:14 i va precedir Janeth Becerra (Slop) i Enka Viñas (Girona CB).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)