Ciclisme

Purito, rere les passes d'Indurain

Ciclisme. Joaquim Rodríguez disputarà la 95a edició de la Volta a Catalunya amb la voluntat de revalidar el títol i guanyar la general per tercer cop; l'últim que ho va aconseguir va ser el navarrès

Joaquim Rodríguez (Katuixa) defensarà el mallot blanc de vencedor de la general de la Volta Ciclista a Catalunya en la pròxima edició, segons van comunicar ahir els organitzadors. La presència del corredor de Parets del Vallès és la primera confirmada entre els grans del pilot, però es preveu que altres escaladors de nivell participin en la cinquena cita del World Tour 2015, tenint en compte el precedent dels últims anys. La Volta ofereix als especialistes de la muntanya la possibilitat de posar-se a prova competint i observar els rivals en una època de l'any amb poca oferta en aquest sentit (entre el 22 i el 29 de març). A més, el recorregut en general, la competitivitat i la seriositat organitzativa són altres elements atractius.

Purito, doncs, tindrà l'oportunitat de revalidar el títol i estampar el seu nom en el palmarès per tercera vegada, una fita a l'abast de ben pocs. L'últim que ho va aconseguir va ser el navarrès Miguel Indurain.

El traçat de la prova encara no s'ha fet oficial, tot i que els organitzadors sí que van comunicar que la Molina tornarà a ser el marc del final de l'etapa reïna. Precisament, el lloc on Rodríguez va encarrilar la victòria en superar al final Contador i Quintana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)