Handbol

Magí Serra, de Cardedeu a Kuwait

Handbol. El tècnic vallesà fa balanç dels primers mesos al Kazma, que el van convertir en el primer entrenador europeu a dirigir un equip en la lliga kuwaitiana. Explica que el gran repte va ser inculcar la “cultura competitiva”

El tècnic de Cardedeu Magí Serra ha tornat uns dies de vacances a Catalunya després d'haver viscut els primers mesos dirigint el Kazma Club, que el van convertir en el primer entrenador europeu a preparar un equip de la lliga de Kuwait. Serra va emprendre l'aventura al golf Pèrsic al mes d'agost acompanyat del segon entrenador, Raúl Gutiérrez, l'encarregat de scouting, Miguel Benítez, i la seva parella. “Sempre m'ha motivat molt poder aprendre d'altres cultures, econòmicament també ajudava molt i era una oportunitat molt bona per continuar creixent com a entrenador”, va assegurar a l'agència Efe el tècnic format al BM Granollers. Un dels primers reptes de Serra a Kuwait va ser inculcar als jugadors una cultura competitiva que abans no tenien. “Alguns jugadors arriben a l'entrenament amb un Porsche o un Hummer, la qual cosa demostra que no practiquen l'esport per sobreviure sinó més aviat com un entreteniment”, explica l'entrenador vallesà. Serra pensa que la proximitat amb el Qatar, que al mes de gener organitza el mundial, pot suposar un estímul perquè des de Kuwait es faci una aposta decidida per l'handbol. L'entrenador vallesà, que va dirigir el Pozoblanco en la divisió de plata, el Villa de Aranda a l'Asobal i el Szese Györ a Hongria, no descarta tornar si rep una oferta a final de curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)