Atletisme

Ait Khamouch és el més ràpid al Masnou

Atletisme. La 35a edició de la Sant Silvestre del Masnou es va resoldre en un disputat esprint entre tres corredors

Un disputat esprint entre tres corredors va resoldre la primera posició de la 35a edició de la Sant Silvestre del Masnou. Abderrahman Ait Khamouch (Cornellà) va ser el més ràpid en els metres finals i es va imposar per només un segon al letó Edgars Sumskis (La Sansi) i per dos al marroquí Mohamed Agouzal (Montornès). En la cursa femenina, disputada independentment, la victòria va ser clara per a la letona Jelena Abele, que va superar per vint segons la marroquina Hasna Bahom (La Sansi), la guanyadora de l'any passat.

La Sant Silvestre del Masnou és la més antiga de Catalunya, amb 35 edicions, i la segona que té més inscripcions. Enguany hi ha hagut 2.100 inscrit, i uns 1.900 han arribat a meta. El club La Sansi, organitzador de la prova, també va organitzar diumenge passa La Sansi Viladecans, i portarà la direcció tècnica de la Cursa dels Nassos de Barcelona del dia 31, l'últim dia de l'any, que tindrà prop d'11.000 inscrits.