Ciclisme

Homenatge a Miquel Poblet

Ciclisme. L'Ajuntament de Barcelona ha iniciat els tràmits perquè el velòdrom municipal d'Horta porti el nom d'aquest pioner català que va obtenir 214 triomfs en la seva carrera

L'Ajuntament de Barcelona ha iniciat els tràmits perquè el velòdrom municipal d'Horta porti el nom de Miquel Poblet, en record d'aquest pioner del ciclisme català. El consistori ha iniciat també un procés de reformes, remodelacions i millores en l'accessibilitat a aquest equipament emblemàtic de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona del 1992 que comportaran una inversió de més de 2 milions d'euros.

En el procés de remodelació, que culminarà a mitjan del 2015, destaquen la renovació del circuit de BMX i una pista de fusta completament nova.

Miquel Poblet (Montcada i Reixac, 1928-Barcelona, 2013) va competir com a ciclista professional des del 1947 fins al 1962, va aconseguir un total de 214 victòries en la seva carrera i es va fer famós per la seva habilitat i capacitat d'esprintar.

Va ser el primer ciclista català i de l'Estat espanyol que va portar el mallot groc durant una etapa del Tour de França, concretament en l'edició del 1955, i també el primer ciclista que en un mateix any, el 1956, va aconseguir guanyar etapes de la Vuelta a Espanya, el Tour de França i el Giro d'Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)