Tennis

Ferrer obté el títol a Doha

Tennis. El xabià va vèncer el txec Tomas Berdych per 6-4 i 7-5 i confirma la seva fulgurant arrencada d'any. Roger Federer va apallissar Grigor Dimitrov a Brisbane i avui busca el seu triomf número 1000 en la final contra Milos Raonic

El xabià David Ferrer (4) va confirmar ahir que ha començat fort el 2015 adjudicant-se el títol de Doha contra el txec Tomas Berdych (3) per 6-4 i 7-5. Ferrer va decantar el primer set al seu favor amb dos breaks i només en va rebre un en contra. Tot i que Berdych va acreditar millors estadístiques en els punts amb el primer servei –14/19 per 12/19–, el xabià va ser molt superior amb el segon: 7/11 per 3/11. Les restades de Ferrer, doncs, van ser una pedra a la sabata del txec. El segon set va arrencar amb un trencament per a cadascun i va seguir igualat fins que Ferrer va esmicolar el servei de Berdych en l'onzè joc (6-5).

El suís Roger Federer (1), per la seva banda, va superar ahir el búlgar Grigor Dimitrov (4) per un doble 6-2 i està a només un triomf d'arribar a les 1.000 victòries ATP, una gesta. Només el nord-americà Jimmy Connors i el txec Ivan Lendl han arribat a la xifra màgica. El suís tindrà avui la primera oportunitat contra Milos Raonic en la final de Brisbane. El canadenc va vèncer Kei Nishikori (2) per 6-7 (4), 7-6 (4) i 7-6 (4) en un partit sense breaks.

Títol per a Xaràpova

En dones, la russa Maria Xaràpova va derrotar la sèrbia Ana Ivanovic per 6-7 (4), 6-3 i 6-3 en la final. La número 2 del món s'acosta a 681 punts de Serena Williams.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)