Més esport

L'espectacle, assegurat

Curses de muntanya. 1.200 participants en la quarta edició del Trail Rocacorba, l'1 de febrer amb sortida de Canet d'Adri i la presència d'alguns dels millors especialistes del país

Toti Bes, Gerard Morales, Pau Campell, Ernest Ausiró, Àngela Castelló, David Coma, Mònica Isern, Marc Carós, Jaume Folguera, Eugènia Miró i Adrià Canimas són alguns dels noms de referència que participaran en la quarta edició del Trail de Rocacorba, que aquesta setmana va tancar el seu període d'inscripcions amb 1.200 participants entre les proves de 20, 30 i 12 quilòmetres.

Canet d'Adri és l'epicentre de la prova, les dues primeres edicions de la qual es van fer en format nocturn i que, des del 2014, es va convertir en un referent per la bellesa de l'entorn pel qual transcorre. La cursa Express, de 20 quilòmetres i 800 m de desnivell positiu acumulat, començarà a les 8.45 h i té el 80 per cent del seu traçat de corriols, amb el santuari de Rocacorba (925 metres) com el punt més elevat. El Trail, de 30 km i 1.700 metres, comença a les 9.30 h amb tot el ferro i el 90 per cent de corriols que, a més de l'anterior, té els cims de Golany (864), Collet (826) i Velers (545). La Marxa, de 12 quilòmetres i 350 metres, té el 90 per cent del recorregut de pista amb inici a les 10 h i el puig d'Adri (345m) i la Masia Dorotea (415m) com els punts emblemàtics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)