Natació

Cinc rècords en la cloenda

Natació. La mallorquina Melani Costa i l'extremeny del CN Sabadell Miguel Duran van obtenir el guardó a la millor marca FINA en el campionat de Catalunya obert, disputat al CN Terrassa

La jornada final del campionat de Catalunya obert de natació va proporcionar cinc rècords més de la competició a les instal·lacions del CN Terrassa. Una de les grans triomfadores de la cita ha estat la mallorquina Melani Costa, que ahir va rebaixar la plusmarca dels 100 m lliure (56.08) i va obtenir el guardó a la millor marca, segons la taula FINA. En categoria masculina, aquesta distinció va ser per al nedador extremeny del CN Sabadell Miguel Duran, que es va imposar en els 800 m, amb 8:12.83. Els nedadors del CN Sant Andreu Juanmi Rando i Jessica Vall van ocupar el segon lloc en el rànquing FINA i es van erigir en els líders del seu equip, que va obtenir el títol per clubs.

A més de Melani Costa, els altres protagonistes dels rècords de la jornada van ser: Carlos Peralta, en 200 m papallona (1:59.92); Albert Puig (CN Terrassa), en 200 m estils (2:02.59), i Merche Peris, que va rebaixar dues vegades el dels 50 m esquena (28.68). Ahir també es van entregar els premis als millors velocistes de cada especialitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)