Ciclisme

Adrià Moreno, en l'estrena

Ciclisme. L'olotí de l'Starley Primal anglès s'apunta la primera cursa del campionat social d'hivern de carretera: el GP Vila de Verges

La tramuntana va ser la gran protagonista de la segona edició del GP Vila de Verges, la primera de les cinc proves puntuables per al campionat social d'hivern de carretera que es va disputar ahir en un circuit de 33 quilòmetres –es feien dues o tres voltes, segons les categories– amb el cim de Foixà com a única dificultat. L'olotí de l'Starley Primal anglès, Adrià Moreno, va ser el vencedor de la cursa després de formar part de totes les escapades i va fer en solitari la tercera volta al circuit. A 17 segons del vencedor van arribar Antonio Miguel (CC Palafrugell) i Narcís Riembau (CE Girona), segon i tercer i millors màster 30 i 50.

Bicis Esteve va ser el millor equip, amb Tomàs Colldecarrera en quarta posició i vencedor de la categoria sub-23. David Payet (Bicis Esteve) va ser el millor local i es van entregar, també, mallots de muntanya (Marc Almeda, Compak) i meta volant (Jordi Soler, Bicis Esteve).

La resta de vencedors, per categories, van ser David Casanovas (Trans-Lujan Mollet), júnior; Jesús Franco (Bicis Esteve), cadet; Josep Gironès (CC El Diari), màster 40; Alain Gadenne (CC Boulou), 60; Joan Càmara (CC Serinyà), cicloturista; Anna Espuña (Limbikes-Lefa Team), elit femenina, i Sílvia Roura (Bicis Esteve), júnior femenina. Adrià Moreno és, també, el primer líder de la general.

Torroella de Montgrí, diumenge, acull la segona prova del campionat.