Més esport

La millor volta de Pinto

Golf. El jugador de Canet d'Adri acredita el seu millor recorregut de la temporada amb 66 cops en la segona jornada del Dubai Desert Classic, i passa el tall amb la divuitena posició (136 cops)

Jordi Garcia Pinto va fer ahir la seva millor volta de la temporada en el circuit europeu amb 66 cops en la segona jornada del Dubai Desert Classic. El jugador de Canet d'Adri es va situar en la divuitena posició (136 cops, -8) i va passar el tall per segon cop aquest curs –el primer va ser a Abu Dhabi, on va acabar 37è–. La seva anterior millor volta l'havia fet en la primera jornada de l'obert de Sud-àfrica (68 cops), però en la segona es va enfonsar amb 79 cops i no va poder passar el tall per a la tercera. Garcia Pinto va millorar ahir quatre cops la seva targeta del primer dia, i és a sis cops del líder i número 10 de la cursa a Dubai, el nord-irlandès Rory McIlroy (130, -14). Avui i demà tindrà l'oportunitat de batre la millor posició de la seva primera temporada sencera en el circuit europeu, en la qual, de moment, ja ha avançat 51 posicions en el rànquing de la cursa a Dubai. El jugador de Canet d'Adri és ara 108è, amb 14.584 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)