Més esport

L'Olot, campió català

Patinatge artístic. El grup de xou gran garrotxí va guanyar l'or amb l'espectacle ‘Sobreviure', davant del Reus Deportiu, l'amfitrió, i el Patinatge El Masnou

Sobreviure, l'enèsim espectacle del CPA Olot ideat per Ricard Planiol també està seduint els jutges, i després de guanyar el campionat gironí,
diumenge va guanyar, al Pavelló Olímpic de Reus, el títol de campió de Catalunya, davant del Reus Deportiu, l'amfitrió, amb el xou Infinit. El Patinatge El Masnou, amb Termòmetre, va obtenir la medalla de bronze. El nou èxit de les garrotxines es va escenificar just al mateix pavelló on fa pocs mesos van guanyar el seu vuitè títol mundial. El campionat va ser vibrant i amb un gran nivell en una modalitat que ha triomfat amb força al nostre país.

En grups petits, el CP l'Aldea va confirmar l'efervescència exhibida en el mundial de Reus –plata– i va guanyar l'or amb el sorprenent Crash, una altra coreografia de Manel Villaroya. El podi el van completar el Sant Celoni, amb el xou Veu d'arbre, i el Fundació Vilanova, amb Passar pàgina. En quartets es va imposar el Parets, seguit del Reus Deportiu i el Masnou. En juvenils, l'Olot va ser el campió, seguit del Reus i el Tona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)