Ciclisme

Adrià Noguera guanya el segon Open BTT BMW

Ciclisme. El local del Megamo Jofre Cullell, de categoria cadet, va ser tercer absolut

Adrià Noguera (Ferbikes Prats) va guanyar l'Open BTT BMW de Santa Coloma de Farners, la segona de les quatre curses que formen el calendari de la prova que es disputa cada diumenge durant aquest mes de febrer. Noguera va fer els 36 quilòmetres de la volta llarga en 1h20:08 i, a 10 segons del vencedor, van entrar Roger Argelaguer (Scott Team XC), segon, i el local Jofre Cullell (Megamo Team), tercer i vencedor de la categoria cadet. Amb el triomf, Noguera és quart en la general, que lidera Oriol Frigola, vencedor de la cursa inaugural de Quart i vuitè a Santa Coloma de Farners.

Ramon Asgleyas (Espai Bikes) va guanyar la cursa en la categoria màster 30, Francesc Grau (Salicru) en 40, Aleix Vilardell en júnior, Octavi Contane en màster 50 i Mar Soller en elit femenina. La volta curta, de 20 quilòmetres, la van guanyar Manel Corralero i Laura Perradas.

Girona és el marc diumenge de la tercera cursa de l'Open BTT BMW, amb les inscripcions obertes fins al mateix dia de manera presencial i pel lloc web del campionat fins divendres.

Peratallada, a partir de demà

A la localitat del Baix Empordà es fan des de demà quatre curses de caràcter social obertes a totes les categories i que es disputen cada mes de febrer i sempre en dimecres. Són organitzades per la societat 53 Douze i tenen el suport, pel que fa a gestió federativa, del CC Sant Narcís. Són proves en què acostumen a participar ciclistes professionals estrangers que fan estades al país per preparar la temporada.

Demà, el dia 18, el 25 i el 4 de març es duran a terme les curses, que comencen a les 10 h; les inscripcions es fan al Teatret de Peratallada. El recorregut serà el mateix de l'any passat amb un circuit que passa per Ullastret, Serra de Daró, Torroella de Montgrí i Sant Julià de Boada per tornar a Peratallada després de 23 quilòmetres. Els ciclistes fan d'una a quatre voltes segons la categoria.