Atletisme

El Barça aposta pel curt

Atletisme. El conjunt masculí blaugrana defensa el títol en el campionat d'Espanya de cros i el femení aspira al podi, a Càceres

El FC Barcelona afronta demà a Càceres el campionat d'Espanya de cros curt (4.050 m) amb possibilitats de pujar al capdamunt del podi tant en homes com en dones. De fet, el conjunt masculí defensa el títol assolit el curs passat a Oropesa amb un equip liderat per Ilias Fifa, que el 2014 ja es va imposar en la prova individual. Els altres components del conjunt blaugrana són Abdelaziz Merzougui, Francisco Roldan i Alberto Imedio. En dones, l'equip femení es va quedar el curs passat a les portes del podi, però aquest any tindrà els reforços de Marta Galimany i de Natàlia Rodríguez, a més de les habituals Jacqueline Martín, Teresa Urbina i Marta Romo. En el cros llarg femení, el gran favorit és el Bilbao Atletismo –abans Santutxu– amb la presència de les catalanes Lídia Rodríguez, Gema Barrachina i Judit Pla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)