Ciclisme

Barcons guanya l'Enduro BTT les Gavarres

Ciclisme. Van participar en la cita, marcada per la constant pluja, 250 dels 314 inscrits

Fitor va ser el marc de la primera prova de la copa catalana d'enduro, l'Enduro BTT les Gavarres, de la qual es van haver d'anul·lar les proves de promoció de dissabte a causa del mal estat per la pluja i el cinquè tram cronometrat de diumenge per atendre un corredor. Van acudir a la cita 250 dels 314 inscrits, els quals van demostrar la seva passió per l'especialitat perquè en cap moment va parar de ploure, fet que va endurir molt la cursa. El podi escratx el van formar Carles Barcons (Maxxis-Marzocchi), Guillem Caballé (Donda Bikes) i Isaac Perich (Intense Cycles).

Durant l'entrega de premis es van donar, també, els trofeus de l'edició del 2014 de la copa catalana d'Enduro.

Tres proves pel cap de setmana

A més de l'Extrem Gavarres 100 km BTT, hi ha dues proves més programades per aquest cap de setmana. Dissabte es farà a Vilajuïga una cursa de 4 hores de resistència en un circuit de 3 quilòmetres i, diumenge, a Cornellà del Terri, la 21a edició de la seva marxa popular BTT, amb recorreguts de 35 i 20 km.