Ciclisme

La gran gala del ciclisme català

Ciclisme. Sant Esteve d'en Bas és la seu de la divuitena edició de la prova més multitudinària, Terra de Remences

Pocs minuts més de tres hores. És el temps que van trigar a exhaurir-se el 16 de febrer els 3.000 dorsals per participar en la divuitena edició de la marxa cicloturista Terra de Remences, la més multitudinària del país i la segona en l'àmbit estatal. I és que a diferència de les darreres edicions, en lloc de fer-ho a mitjanit, el Club Ciclista Bas va obrir el període d'inscripció un dilluns al migdia i això va provocar que les places, adjudicades de manera directa i sense sorteig previ, s'esgotessin en un temps rècord.

Radiant

La prova, no competitiva, començarà a les vuit del matí i amb els seus recorregut habituals i sobradament coneguts per tots els ciclistes del país, que al llarg de la temporada en fan diverses parts en les seves sortides. Capsacosta i el coll de Canes, en la incursió al Ripollès en el recorregut de 95, i el temut i colossal coll de Bracons –amb l'aproximació per la Parcel·lària– per saltar a la comarca d'Osona i tornar a la Garrotxa, pel coll de Can Bac (la Salut) i Condreu en el de 175 quilòmetres en una jornada que, a diferència del 2014, en què van caure quatre gotes abans de la sortida, es preveu que faci un temps radiant.

Pals proclamarà els campions

Pals és demà l'escenari del campionat de Catalunya de ciclisme infantil per carretera, amb l'organització del CC Baix Ter i en un circuit de 1.000 metres amb pujades fàcils i algun revolt al barri La Llevadora dels Masos de Pals. La prova és puntuable també per a la copa catalana i proclamarà els campions de les categories benjamí, principiants, alevins i infantil, masculí i femení. D'altra banda, a Vilablareix es fa diumenge la desena edició de la marxa de BTT, consolidada en el calendari perquè superarà els 300 participants entre els que faran els recorreguts de 30 i 22 quilòmetres –n'hi ha un de 5 per a les categories de promoció– per l'entorn de la localitat: Sant Roc, el camí fluvial, Aiguaviva, Montfullà i Estanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)