Tennis

Murray, Nadal i Federer, a vuitens

Tennis. Els dos finalistes de Madrid van debutar ahir a Roma amb triomfs còmodes contra rivals de segona fila. El suís va derrotar l'uruguaià Pablo Cuevas en la repetició de la final d'Istanbul

El retorn del campió a Madrid Andy Murray (3) i del finalista Rafa Nadal (4) es va escenificar ahir a Roma amb triomfs plàcids en el cinquè Masters 1.000 del curs. L'escocès va derrotar per 6-3 i 6-4 el francès Jeremy Chardy en una hora i 24 minuts en el sisè enfrontament entre tots dos –5-1 per a Murray–. L'onzena victòria seguida sobre terra es va basar en un servei sòlid que mai no va cedir. Un trencament de servei en cada set li va permetre consumar el triomf. El seu rival en els vuitens serà el belga David Goffin. Nadal, per la seva banda, també va passar contra el voluntariós turc procedent de la prèvia Marcel Ilhan (87è) per 6-2 i 6-0 i jugarà els vuitens amb el nord-americà John Isner (16). El balear diu que el partit serà “un gran repte”. El japonès Kei Nishikori (5) també se'n va sortir, però en un duel més ajustat contra el txec Jiry Vesely per 7-6 (3) i 7-5. El suís Roger Federer (2), per la seva banda, va tornar a vèncer l'uruguaià Pablo Cuevas en la repetició de la final d'Istanbul: 7-6 (3) i 6-4. El rival del suís serà el sud-africà Kevin Anderson (15).

En noies, la canària Carla Suárez (10) va apallissar la britànica Heather Watson per un doble 6-1 en 67 minuts i jugarà els vuitens contra la canadenca Eugenie Bouchard, que va posar fi a sis derrotes seguides i va superar la kazakh Zarina Diyas (6-3 i 6-4). La romanesa Simona Halep (2) no va patir contra la nord-americana Alison Riske –6-3 i 6-0– i es va plantar a als vuitens. En canvi, la sèrbia Ana Ivanovic es va enganxar els dits contra la russa emergent Daria Gabrilova: 5-7, 7-6 (2) i 7-6 (7). La bielorussa Victoria Azarenka, en canvi, va derrotar per tercer cop aquest curs la tennista danesa Caroline Woznicacki (5) per 6-2 i 7-6 (2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)