Més esport

La Fageda 2.000

Curses de muntanya. La sisena edició de la cursa Corre pel Cor de la Fageda es va dur a terme amb un gran èxit de participació

El càmping i el restaurant La Fageda van organitzar diumenge la sisena cursa Corre pel Cor de la Fageda, la qual va reunir dos mil participants, entre els de les curses de 34 i 14,5 quilòmetres, les infantils i la marxa, durant les quals es pot gaudir d'un entorn natural i una vista privilegiada: la fageda d'en Jordà, els volcans Santa Margarida i Croscat i el nucli medieval de Santa Pau. El corredor internacional Just Sociats partia com a cap de cartell de la prova i no va fallar en la cursa llarga, que va guanyar amb un temps de 2h36:06. Mila Duran (TRC) va ser la vencedora, i Enrique Luque (Rios Runing Team) i Carme Ballesteros (Domingo Catalan), els més ràpids de la curta. Per equips, el vencedor va ser el Taga Team, de Sant Joan de les Abadesses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)