Més esport

Pedro Luis García Morelli, tercer als EUA

Ala delta. El barceloní establert a Navata va participar en la Flytec Race & Rally 2015, amb triomf en una de les mànegues disputades

Pedro Luis García Morelli (Club Esportiu Termik-Ando) va ser tercer en la Flytec Race & Rally 2015, que es va disputar als Estats Units en la modalitat de cross country i que té un punt de partida i una meta a la qual s'ha d'arribar després de passar per unes determinades balises. La prova es va començar a disputar al parc de vol de Quest Air, situat a Groveland, a l'estat de Florida. Americus (Geòrgia) va ser el punt on va acabar al cap d'una setmana i diverses mànegues disputades, en una de les quals el vencedor va ser el bomber establert a Navata.

El triomf en la classificació general va ser per a l'australià Jonny Durand, mentre el podi el va completar l'ucraïnès Oleg Bondartxuck.

Organitzadors del UK Nationals

El Club Esportiu Termik-Ando de Navata, que va fundar Pedro Luis García Morelli va ser escollit per la comissió d'ala delta de la Gran Bretanya per organitzar el campionat britànic; el UK Nationals. El campionat es disputarà a Àger, del 9 al 15 d'agost –les competicions duren una setmana o deu dies normalment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)