Ciclisme

900 ciclistes a la Marxa de les Tres Nacions

Ciclisme. La prova, amb el port d'Envalira com a punt emblemàtic, passa per Andorra i França amb sortida i arribada a Puigcerdà

Puigcerdà va acollir aquest diumenge la 36a edició de la Ruta Pirinenca de les Tres Nacions, la marxa cicloturista més veterana de les comarques gironines i que té en la peculiaritat de passar per territori català, andorrà i francès durant els 140 quilòmetres de recorregut i l'ascensió al port d'Envalira els trets característics i diferencials. En aquesta edició van ser 900 els participants a la prova que organitza la secció de ciclisme del CP Puigcerdà i que és puntuable per al Circuit Ciclopirineus de la Federació Catalana de Ciclisme, els que van participar en una cita que passa també, a més del port més alt del Pirineu, el Pas de la Casa, Pimorent i Soldeu.

La Tondo, el 20 de setembre

L'organització de la Marxa Cicloturista 100 x 100 Tondo va fer oficial ahir que la cinquena edició de la prova, en record de Xavi Tondo, serà el 20 de setembre. Els recorreguts seran els habituals, de 116 i 68 quilòmetres, amb sortida de Sant Joan les Fonts i arribada al mateix punt en la volta curta i a Vallter en la llarga.