Més esport

L'Indiketes Raid, marcat per la calor

Raids d'aventura. La tercera prova de la Copa Catalana va incloure 46 equips entre les categories elit, aventura i iniciació

Les Gavarres i l'Ardenya van ser l'escenari de la segona edició de la Indiketes Adventure Race, puntuable per a la Copa Catalana de raids d'aventura de la FEEC –n'era la tercera cita del calendari– i en la qual van participar 46 equips entre les categories elit, aventura i iniciació.

Les altes temperatures van ser un factor determinant que va endurir encara més la prova, en la qual sis equips prenien part en la categoria elit. 140 quilòmetres i 27 hores en dues etapes (18 dissabte i 9 diumenge). El Haglöfs Raid Team es va adjudicar el triomf davant l'Aventura X-Perience Sport HG 1 i per una curta diferència de només una balisa. L'Indiketes Adventure Team 2 i el Raidaventura.org no van poder acabar.

Trenta equips d'entre dues i quatre persones van participar en la categoria aventura, amb també dues etapes, si bé la primera era nocturna –un pròleg de dues hores– i un recorregut de 60 quilòmetres en trekking, natació, via ferrada, caiac i BTT. Man Pareo va guanyar en categoria mixta i femenina i Vallmoranta-Això Raid ho van fer en la masculina.

La novetat va ser la categoria d'iniciació, amb cinc hores i una participació molt jove (un equip era una família, amb una nena d'un any). Les bonificacions van desfer el triple empat en la classificació i van donar el triomf a l'Aprenents de Maquis.