Més esport

Primers finalistes

Surf d'estel. Els catalans no es classifiquen per a les primeres finals del mundial júnior que s'està disputant a Sant Pere Pescador

En la segona jornada de la tercera edició del mundial júnior de surf d'estel en la modalitat freestyle que s'està disputant a Sant Pere Pescador ja es van decidir els primers finalistes en tres de les quatre categories en competició. Entre ells, però, no hi ha cap català. A la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador ha bufat un vent tèrmic a partir de les dues de la tarda i s'han pogut veure maniobres de gran dificultat i perfecte execució per part dels participants.

El francès Oscar Perrineau i l'egipci Karim Mahmoud disputaran la primera final de la categoria de joves de menys de 13 anys. En la categoria masculina de menys de 17 anys, el primer finalista és el mexicà Anthar Racca, que s'haurà de batre amb el guanyador del duel de semifinal entre Louca Pitot, de les illes Maurici, i el francès Lazare Gournay. La categoria masculina de 13 a 15 anys és la que ha pogut disputar menys eliminatòries i encara no se'n coneixen els finalistes i només hi ha els quatre classificats per a les semifinals. El català Alec Mur s'enfrontarà al filipí Christian Tito mentre que el britànic Tom Bridge lluitarà per un lloc en la final contra el suís Maxime Chabloz.

En la categoria femenina la final la disputaran la brasilera Mikaili Rocha i la polonesa Hanna Twarog. Mikaili Rocha va eliminar en la semifinal l'empordanes Nina Font, i abans s'havia desfet de la campiona de l'any passat, la murciana Claudia León.

Els resultats de la jornada d'ahir són només provisionals i corresponen a les eliminatòries simples. Els kiteboarders que no aconsegueixin un bon resultat en les simples sempre tenen l'oportunitat de refer-se en els dobles i plantar cara al guanyador de les simples. És d'aquí d'on sortiran els guanyadors absoluts d'aquest campionat mundial júnior en el decurs dels propers dies, fins al dijous 2 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)