Ciclisme

Una mort tenyeix de dol la Transpyr 2015

Ciclisme. Un ciclista francès de 36 anys va caure a tres quilòmetres de la meta i, tot i dur-lo a l'hospital, no se'l va poder reanimar

La sisena edició de la Transpyr va plorar ahir la mort d'un participant francès. L'organització de la prova de BTT va confirmar, cap a les nou del vespre, que un ciclista de 36 anys havia mort després de practicar-li diverses maniobres de reanimació a l'hospital de Campdevànol. A primera hora de la tarda, els serveis mèdics de la Transpyr van rebre un avís d'un possible accident a tres quilòmetres de la meta situada a Camprodon i es van trobar el cos del ciclista francès sense coneixement.

En l'etapa inaugural de la Transpyr d'enguany, els participants van recórrer 190 quilòmetres entre les localitats de Roses i Camprodon. La calor i el sol van ser els protagonistes de la jornada, que va acabar amb la tràgica notícia de la mort del ciclista de nacionalitat francesa. Abans,
la parella formada per Oriol Colomé i Diego Tamayo, del Bicis Esteve, havien guanyat la primera etapa en categoria masculina, mentre que el duet format per les ciclistes de Bèlgica Isabel van de Voorde i Kristien Achten van guanyar en categoria femenina.

La segona etapa de les set previstes en aquesta Transpyr 2015 que finalitzarà dissabte vinent a Hondarribia, es disputarà avui entre Camprodon i la Seu d'Urgell amb un recorregut total de 114 quilòmetres. L'etapa passa per ser una de les més dures de la present edició de la cursa. Els participants hauran d'afrontar la mítica collada Verda i després passaran per l'estació d'esquí de la Molina, per poder saltar a la vall de la Cerdanya i cloure l'etapa a la Seu d'Urgell després d'una llarga transició cap a l'oest que sembla que no s'acaba mai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)