Més esport

Serrasolses guanya la prova més difícil

Caiac. Es va imposar en el North Fork Championship, en què el seu germà va acabar en la quarta posició

Gerd Serrasolses continua confirmant-se com un dels millors especialistes de caiac extrem del món. El palista de Bescanó es va imposar en la que és considerada la competició més prestigiosa i difícil del calendari internacional, el North Fork Championship, de la qual es disputava la quarta edició, a Idaho (Estats Units). La prova va ser puntuable per a la copa del món de caiac extrem i es va disputar en un tram d'aigües braves de classe cinc, la de més dificultat en l'escala internacional. El germà de Gerd Serrasolses, Aniol, va acabar a les portes del podi després de ser quart.

Gerd Serrasolses va ser el més ràpid dels 25 participants després de completar la prova amb un temps de 2:05.50. La sortida es feia des d'una rampa artificial. La recepció a l'aigua tenia lloc just a l'entrada del ràpid de Jakes, d'uns 500 metres de longitud plens d'obstacles per superar, com ara pedres i onades. Els participants havien de seguir el recorregut marcat al llarg de set portes, sense tocar-ne ni saltar-se'n cap, ja que la penalització podia ser d'entre 5 i 50 segons.

Aquesta ha estat la primera victòria de Serrasolses en la competició reina del caiac extrem. En aquest 2015 ja ha guanyat tres proves. Al podi el van acompanyar Dane Jackson (2:06.29) i Isaac Levinson (2:07.42), segon i tercer, respectivament. Aniol Serrasolses va quedar ben a prop de les posicions del podi, amb un temps de 2:08.94 que el va deixar en la quarta posició.

Mundial d'Àustria

Després d'aquesta prova, els germans Serrasolses ja comencen la preparació per al campionat del món de caiac extrem, que, com és habitual en els últims anys, es disputarà a Oetz, al Tirol austríac, a principi d'octubre i que tancarà la temporada de competicions internacionals.

A més de brillar en les competicions, els germans Serrasolses han aconseguit gestes importants com el primer descens del canó de l'Stikine o el descens de la cascada de Keyhole, tots dos al Canadà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)