Ciclisme

El campionat català de BTT, a Fornells

Ciclisme. La localitat del Gironès proclamarà els millors del país de totes les categories en la modalitat XC

El Club Ciclista BTT Fornells organitza aquest cap de setmana el campionat de Catalunya de BTT en la modalitat XC per a les categories escolars i absolutes, que es disputarà en circuits dins el bosc, per protegir els participants de la calor i per oferir-los una dificultat tècnica adaptada a cadascuna de les categories amb corriols marca de la casa dels creadors d'una prova de referència al país com és la Tramun. En el cas de les categories escolars, les curses de les quals es faran dissabte a la tarda, els traçats tenen d'1 a 6 quilòmetres, i en el de les absolutes, diumenge al matí, 10 i amb un nombre de voltes en funció de cadascuna. La sortida està situada a la zona esportiva de Fornells de la Selva, amb els serveis habituals, com ara dutxes, bar amb tendals i microclima, neteja de bicicletes..., i, des d'avui, els recorreguts ja estaran completament senyalitzats i es podran reconèixer in situ. El període d'inscripcions s'acaba demà a la mitjanit i l'única via d'inscripció és la telemàtica, a través del lloc web oficial de la Federació Catalana de Ciclisme (ciclisme.cat). Els ciclistes duran una placa amb xip i dorsal exclusius per al campionat, les graelles de sortida estaran formades en funció del rànquing català de BTT, actualitzat aquest dilluns.

Campus, tota la setmana

Tribiketrainer, amb la col·laboració del BTT Fornells - Biking Point - Ambisist organitzen des de dilluns un campus de ciclisme infantil per a nens i nenes de sis a catorze anys sense tenir en compte el nivell i amb l'objectiu que coneguin la disciplina de la BTT, bicitrial i carretera, i també altres activitats lúdiques i esportives. A més de tècnics titulats, la formació va a càrrec de diversos joves corredors de BTT de referència com ara Jofre Cullell, Magda Duran i Josep Duran.

Dissabte, 11 juliol (1-6 km)
Benjamí, principiant, aleví i infantil
16.00
Diumenge, 12 juliol (10 km)
Cadet, màster 40, 50 i 60. Elit, júnior i cadet femení
9.30
Elit, sub-23, júnior i màster 30 masculí
11.00
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)