Tennis

Robredo, líder a Vladivostok

Tennis. Ràpid, concentrat i segur, el català va esbandir Rublev, potser el millor júnior del món, en el primer duel de l'eliminatòria de copa Davis a Rússia el dia del debut de Conchita (0-2)

Conchita Martínez va debutar ahir amb un 0-2 clar de la selecció estatal contra Rússia a Vladivostok en el grup I de la copa Davis gràcies als punts del català Tommy Robredo i del jugador de Cuenca Pablo Andújar. Robredo va esbandir Andrei Rublev per 6-2, 6-3 i 6-3 i Andújar es va desfer de Karen Khatxanov per 6-3, 6-3 i 6-2. Molt concentrat i a un gran nivell físic, l'olotí va picar la cresta del rus Andrei Rublev –17 anys–, probablement el millor júnior del món. El català es va abstreure de les gesticulacions excessives del rus i va seguir fil per randa el seu full de ruta, amb canvis de rime que van fer molt de mal al jugador local. Rublev va acabar enrampat, tal com li va passar al Barcelona Open Banc Sabadell, quan va derrotar Fernando Verdasco. Avui, el català Marc López i el canari David Marrero tindran l'oportunitat de sentenciar l'eliminatòria en els dobles.

La sorpresa dels quarts del grup mundial va ser el 0-2 que li va endossar Kazakhstan a Austràlia, amb derrotes de Kyrgios i Kokkinakis. A Londres, Gran Bretanya i França empaten (1-1, amb punts de Gilles Simon i Andy Murray), i Bèlgica domina Canadà (2-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)