Més esport

Catalunya repeteix

Bicitrial. La selecció catalana puja al graó més alt del podi del mundial de nacions per cinquena vegada en els darrers sis anys

Cinc títols de campió del món en sis anys. Aquest és el balanç de la selecció catalana de bicitrial que la setmana passada va tornar a pujar a la part més alta del podi de la competició disputada a la població catalana d'Òdena. El combinat català, que dels darrers sis anys només s'ha quedat sense títol el 2013, es va imposar a la selecció espanyola, segona, i a la República Txeca, tercera.

A més del títol de l'equip, els pilots catalans han pujat fins a vuit vegades al podi i han alçat tres títols individuals. Rafa Tibau va guanyar en la categoria elit 26”, Laura Donate es va imposar en la prova individual femenina i Domènec Lladó va ser el millor en categoria júnior.

Catalunya ha brillat d'aquesta manera en un mundial disputat a Òdena, que ha reunit un centenar de pilots vinguts de setze països.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)