Més esport

La Trepitja Garrotxa, el 24 i el 25 d'octubre

Curses de muntanya. La segona edició de l'Ultra Solidària ofereix tres distàncies: 112, 63 i 25 quilòmetres

La segona edició de l'Ultra Solidària Trepitja Garrotxa es disputarà els dies 24 i 25 d'octubre amb la població d'Oix com a punt de sortida de les tres curses de la prova: ultra (112 quilòmetres i 5.400 metres de desnivell positiu acumulat), trail (63 i 2.900) i cursa de muntanya (25 i 1.100). L'organització és a càrrec del CE Olot amb el patrocini de Noel Alimentària; és una activitat solidària la totalitat dels beneficis de la qual són per a la Fundació Albert Bosch, que treballa en la investigació del càncer infantil a l'hospital Vall d'Hebron. La versió de 112 quilòmetres formarà part de la Copa Catalana de Curses d'Ultraresistència per Muntanya de la FEEC i tots els corredors que l'acabin aconseguiran 3 punts per a la Ultra­Trail del Mont­Blanc. Dues novetats que fan pujar la qualitat de la Trepitja Garrotxa, que passa també a formar part de la International Trail Running Association (ITRA), motiu pel qual s'ha reduït el nombre de quilòmetres de pista dels diversos recorreguts en benefici dels que són de corriol.

Complementària

La primavera passada els encarregats de la Trepitja Garrotxa van organitzar tres sessions d'entrenament oberts i gratuïts als quals van assistir trenta corredors. El 3 d'octubre es durà a terme una jornada dedicada a la millora del rendiment i a la seguretat en la pràctica esportiva a càrrec de diversos experts: Eduard Barceló (entrenament), Albert Grabulosa (nutrició), Jordi Gibert (medicina) i Ismael Vila (seguretat).

JORNADA TG

3
octubre.
Tres setmanes abans de les curses es durà a terme una jornada d'entrenament i seguretat
3
punts
per a la UTMB aconseguiran els corredors que completin l'Ultra de 112 quilòmetres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)