Tennis

Nishikori, a la vuitena

Tennis. El japonès va superar Nadal en els quarts de Mont-real després de set derrotes anteriors. Djokovic va salvar dues pilotes de partit amb Gulbis

El japonès Kei Nishikori (4) va barrar la matinada passada a Rafa Nadal el pas a les semifinals del Masters 1.000 de Mont-real. El va derrotar amb solvència per 6-2 i 6-4 en una hora i 22 minuts. Nishikori trenca una barrera psicològica després d'haver perdut contra el manacorí en els set enfrontaments previs i es revenja, sobretot, de la final de Madrid del 2014. Els arguments del jugador asiàtic van ser 25 cops guanyadors, un 80 per cent de punts amb el seu primer servei (24/30) i un cent per cent d'efectivitat en les pilotes de break (4/4). Tot plegat, li va permetre dominar el partit amb molta claredat a pesar de la tímida reacció del balear, que va trencar en el sisè joc del segon set. El seu rival serà Andy Murray (2), que va superar el francès Jo-Wilfried Tsonga (10) per 6-4 i 6-4.

El serbi Novak Djokovic (1), de la seva banda, va suar de valent per doblegar la resistència del letó Ernests Gulbis, que sembla haver ressuscitat en el tram final de curs després d'un primer semestre nefast. El serbi va salvar dues pilotes de partit i es va acabar imposant per 5-7, 7-6 (7) i 6-1. El balcànic es jugarà l'accés a la final amb el sorprenent francès Jeremy Chardy (49è de l'ATP), que dijous havia derrotat el nord-americà John Isner (16) per 6-7 (9), 7-6 (13) i 7-6 (4) després de salvar set pilotes de partit.

Murray segella l'accés a la copa Masters

El triomf contra Tsonga va permetre a Andy Murray segellar la classificació per vuitena temporada seguida per jugar la copa Masters, del 15 al 22 de novembre, a l'O2 de Londres. Murray es converteix en el segon tennista que s'assegura la seva presència en la reunió dels vuit mestres del tennis mundial, i s'afegeix al serbi Novak Djokovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)