Tennis

El somni veneçolà

Tennis. El tennista català Jordi Muñoz-Abreu va debutar aquest cap de setmana en la copa Davis jugant l'eliminatòria a Santiago de Xile

El jugador català del CST Cunit de 25 anys Jordi Muñoz-Abreu va complir el cap de setmana passat el somni de debutar en la copa Davis formant part de l'equip de Veneçuela, que va perdre per 5-0 a Santiago de Xile en l'eliminatòria d'ascens al grup I de la zona americana. Muñoz va néixer a la ciutat veneçolana de Barcelona, però posteriorment els seus pares van venir a Catalunya i té la doble nacionalitat, fet que li ha permès entrar en la convocatòria en un país de poca tradició tennística. En el seu debut va fer un partit prou digne contra Hans Podlipnik (168è de l'ATP). Tot i ser el 1208è de l'ATP va perdre per 6-4, 6-3 i 6-3 i, fort amb el seu servei, va generar dificultats al seu rival. El seu gran mal va ser desaprofitar onze pilotes de trencament. També va cedir en el segon partit de la sèrie davant de Gonzalo Lama –374è– per 6-1 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)